تازه ها
خانه / کشاورزی و زراعت / پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش رشته کشاورزی و زراعت pptx
پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش در 24اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش رشته کشاورزی و زراعت pptx

به صفحه دریافت پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش خوش آمدید.

امیدواریم که پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش همان چیزی باشد که نیاز دارید.

قسمتی از متن و توضیحات پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش را در زیر مشاهده می کنید.

پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش در 24اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

فرمت فایل: pptx

تعداد صفحات: 24

حجم فایل: 314 کیلو بایت

پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش در 24اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

فرآیند تولید و بسته بندی کشمش

مقدمه:

خشک کردن مواد غذایی در دنیا یک امر عادی و حتی ضروری جلوه می کند و بسیاری از مواد غذایی ، میوه ها، انواع سبزیجات و حتی ضایعات صنایع غذایی را مانند تفاله های میوه بعد از کنسانتره و … را خشک می کنند.

انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است. کشمش در ایران و مصر در 2000 سال قبل از میلاد ، تولید شده بود.

ایران بعد از آمریكا و تركیه سومین تولیدكننده كشمش و دومین و پرسابقه‌ترین صادركننده این محصول در دنیا است، این در حالی است كه در سال گذشته صادرات كشمش نزدیك به 220میلیون دلار ارز وارد كشور كرده است.
کشمش خشکباری خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود و یك محصول پر مصرف می باشد.

کشمش علاوه بر مصرف خوراکی به عنوان مصرف غذایی در داخل کشور به صورت کشمش پلویی و در داخل شیرینی و نیز مصرف آن به صورت آجیل و در صنایع الكلی نیز کاربرد دارد و به دلیل مصرف آن درخارج از کشور بویژه در کشورهای اروپایی و کشور های حاشیه خلیج فارس و چین یکی از ارقلام مهم صادراتی محسوب می شود.

فایل مفید دیگر:  Introduction to Food Engineering درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی رشته صنایع غذایی pdf

فواید کشمش :

کشمش دارای مواد معدنی و مغذی بسیار زیادی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و …می باشد و نیز دارای ویتامینها ی B2 B1 C است.

کشمش یک خشکبار پر انررژی، کم چرب و کم سدیم می باشد.

کشمش منبع خوب آنتی اکسیدان و فیبر می باشد. n nکشمش محتوی مقدار زیادی آهن می باشد حدود 600 گرم کشمش 90 درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند 100 گرم کشمش در حدود 88/1میلی گرم آهن دارد، در حالیکه 100 گرم گوشت گاو بین 2 تا 4میلی گرم آهن دارد. n nکشمش موجب کاهش استرس می گردد.

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش – با برچسب های زیر مشخص گردیده است:
فرآیند تولید و بسته بندی کشمش; بسته بندی کشمش;تولید و بسته بندی کشمش;تحقیق تولید کشمش;مقاله تولید و بسته بندی ;بررسی فرآیند تولید و بسته بندی کشمش;پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش;دانلود پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش;کشمش;پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش;فرآیند تولید;کشاورزی;انگور خشک

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

همچنین ببینید

پاورپوینت طرح پرورش قارچ خوراكی رشته کشاورزی و زراعت ppt

پاورپوینت طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی در 29اسلاید زیبا و قابل ویرایش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *