خانه / صنایع غذایی / پاورپوینت بررسی مراحل ساخت پنیر رشته صنایع غذایی pptx
پاورپوینت مراحل ساخت پنیر در 35 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

پاورپوینت بررسی مراحل ساخت پنیر رشته صنایع غذایی pptx

به صفحه دریافت پاورپوینت بررسی مراحل ساخت پنیر خوش آمدید.

امیدواریم که پاورپوینت بررسی مراحل ساخت پنیر همان چیزی باشد که نیاز دارید.

قسمتی از متن و توضیحات پاورپوینت بررسی مراحل ساخت پنیر را در زیر مشاهده می کنید.

پاورپوینت مراحل ساخت پنیر در 35 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

فرمت فایل: pptx

تعداد صفحات: 35

حجم فایل: 193 کیلو بایت

پاورپوینت مراحل ساخت پنیر در 35 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

تاریخچه اى از پنیر:

تاریخ پنیر به عهد عتیق مى رسد و این موضوع محقق است كه كشف پنیر به دنبال اهلى كردن چهار پایان شیرده مثل بز، شتر یا گاومیش صورت گرفته است .

در مناطقى بین آسیا و اروپا و هم چنین در تبت و ایران شیر را هنوز هم مثل عهد قدیم تخمیر مى كنند و از آن ماست و پنیر درست مى كنند. در قدیم انسان وقتى دوشیدن شیر را یاد گرفت و به حكم اتفاق انعقاد شیر را دید از آن چیزهاى مختلفى ساخت كه یكى پنیر است .

مى گویند اولین مایه پنیر از شیره درخت انجیر به دست آمد و انسانهاى قدیمى بعد از آن كه برگهاى درختان انجیر را در شیر مى انداختند تا شیر ببندد آن را روى سنگ مى ریختند و پس از این كه سفت مى شد، براى این كه آب آن كاملا گرفته شود، سنگ دیگرى روى آن مى گذاشتند. بعدها انسان یاد گرفت كه از شكم حیوانات شیرخوار، مخصوصا خرگوشهاى وحشى ، مایه پنیر را به دست آورد و وقتى پنیر ساخته شد آن را در آفتاب خشك كند و نمك بزند و در لاى برگ درختان بپیچد و آن را براى روزها و ماههاى آینده مورد استفاده قرار دهد.

ساختن پنیر به صورت صنعتى در آغاز قرن بیستم شروع شد و آن زمانى بود كه پاستور دانشمند معروف فرانسوى اكتشافات خود را درباره تخمیر شیرى آغاز كرد. از آن زمان بود كه علم و دانش دست به كار شد تا پنیرهایى بسازد كه از جهتى بهداشتى باشد و حداكثر بهره بردارى از صنعت پنیر سازى به دست آید.

فایل مفید دیگر:  گزارش کاراموزی کارخانه كنسرو سازی اتکا رشته صنایع غذایی doc

خواص غذایى پنیر هم از زمانهایى بسیار قدیم شناخته شده بود. چنانكه هرودوت ، پدر تاریخ ، مى نویسد كه سربازان داریوش غذاى ملى داشتند كه عبارت بود از نان و پنیر با بولاغ اوتى یا شاهى آبى كه در چشمه سارها مى رویید و این سربازان با این غذا از قدرت و نیرومندى كاملى برخوردار بودند.

((بلانش دوناوار)) زن هنرى چهارم در مداركى كه درباره پنیر خود باقى گذاشته شده است تصریح مى كند كه در آن زمان دویست نوع مختلف پنیر در فرانسه ساخته مى شد. در سال 1922 شیرینى سازان فرانسه نان شیرینى مخصوصى از پنیر درست كردند كه به نام ((تارت پنیر)) معروف بود و موفقیت زیادى پیدا كرد و همه جا مشهور شد زیرا پنیر برعكس خامه و كره مدت زیادى مى ماند.

((تالیران )) سیاست مدار معروف فرانسه پنیر را ((بهترین غذا)) مى دانست . كلمه پنیر در فرانسه از كلمه لاتینى ظرف پنیر گرفته شده است كه پنیر در آن ظرف شكل مى گیرد و بوجود مى آید.

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پاورپوینت بررسی مراحل ساخت پنیر ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – پاورپوینت بررسی مراحل ساخت پنیر – با برچسب های زیر مشخص گردیده است:
دانلود پاورپوینت مراحل ساخت پنیر;پاورپوینت مراحل ساخت پنیر;مراحل ساخت پنیر;آشنایی با مراحل ساخت پنیر;نحوه ساخت پنیر;ساخت پنیر;دانلود پاورپوینت ساخت پنیر;پنیر;تاریخچه پنیر;ارزش غذایى پنیر

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

همچنین ببینید

دانلود مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی رشته صنایع غذایی doc

نقش فناوری نانو در صنایع غذایی قالب بندی Word قیمت رایگان شرح مختصر نانو تکنولوژی به عنوان تکنولوژی قدرتمند قادر است که سیستم غذایی و کشاورزی را متحول کند امنیت سیستم غذایی و کشاورزی، درمان بیماری زایی با سیستم توزیع دارو و ابزارهای جدید بیولوژیکی مولکولی و اتمی (سلولی)،ابزارهای جدید برای شناسایی پاتوژن و حفاظت از محیط زیست مثالهای مهمی در رابط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *