خانه / کشاورزی و زراعت / پاورپوینت بررسی زعفران رشته کشاورزی و زراعت pptx
پاورپوینت بررسی زعفران در 32 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

پاورپوینت بررسی زعفران رشته کشاورزی و زراعت pptx

به صفحه دریافت پاورپوینت بررسی زعفران خوش آمدید.

امیدواریم که پاورپوینت بررسی زعفران همان چیزی باشد که نیاز دارید.

قسمتی از متن و توضیحات پاورپوینت بررسی زعفران را در زیر مشاهده می کنید.

پاورپوینت بررسی زعفران در 32 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

فرمت فایل: pptx

تعداد صفحات: 32

حجم فایل: 955 کیلو بایت

پاورپوینت زعفران در 32 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مقدمه

کشت زعفران از گذشته دور در مناطق جنوبی خراسان معمول بوده و به عنوان محصولی فوق استراتژیک برای مناطق خراسان مرکزی و جنوبی محسوب میشود .ویژگیهای آن علاوه بر نیاز آبی کم ، میتوان از امکان بهره برداری آن به مدت 5-7 سال در یک نوبت کاشت و ماندگاری محصول به مدت طولانی عدم نیاز زراعت آن به ماشین آلات سنگین و مصارف صنعتی ودارویی و غذایی نام برد . جنس زعفران متعلق به خانواده زنبقی ها . از نظر گیاه شناسی گیاه زعفران گیاه علفی چند ساله و بدون ساقه است که دارای پیاز غده ای،تقریبا کروی شکل به قطر 3تا5 سانتیمتر میباشد .

از قسمت تخمدان میله باریکی به نام خامه خارج میگردد. خامه طویل ،کشیده و زرد کمرنگ است که به کلاله ای شفاف قرمز نارنجی (غالبا سه شاخه) به طول 2/5-3 سانتی متر منتهی میشود .در اصطلاح به قسمت کلاله ها و یا کلاله های همراه با بخش هایی از خامه ی گل زعفران پس از خشک شدن زعفران گفته میشود .

از هر پیاز 6تا9 برگ سوزنی چمنی مانند 1تا3 گل بنفش رنگ خارج میشود .گلها غالبا دارای سه کاسبرگ و سه گلبرگ شبیه به هم می باشند . مادگی در مرکز گل قرار دارد و دارای یک تخمدان غده ای است.

فایل مفید دیگر:  کارآموزی در شركت صنایع غذایی پیچك رشته کشاورزی و زراعت

مشخصات گیاهی زعفران

زعفران با نام علمی safaron از تیره زنبقیان از جنس کروکوس
گیاهانی دائمی ،علفی، زینتی،کوتاه که در اوایل پائیز یا در اوایل بهار گل می دهند
دارای ساقه زیر زمینی مدور،سخت،گوشتدار وتوپر بوده که پوسته فیبری قهوه ای رنگی آنرا احاطه نموده است
ساقه زیرزمینی زعفران در اصطلاح کشاورزان پیاز ودر گیاه شناسی به آن بنه یا کرم corm می گویند

بنه ها توسط پوشش فیبری پوشیده شده که بر اساس نوع بافت آنها زعفرانها از یکدیگر تشخیص داده میشوند
انواع پوشش فیبری شامل : مشبک ،حلقوی ،غشایی ودر هم بافته
پوشش گل (گلپوش): شامل سه کاسبرگ و سه گلبرگ یک رنگ که در راس مجزا ودر قائده متصل و لوله گل نسبتا طویلی را تشکیل میدهند به رنگهای سفید ،زرد و بنفش

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پاورپوینت بررسی زعفران ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – پاورپوینت بررسی زعفران – با برچسب های زیر مشخص گردیده است:
زعفران ;پاورپوینت زعفران ;یررسی زعفران ;کاشت زعفران ;برداشت زعفران ;تحقیق زعفران ;مقاله زعفران

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

همچنین ببینید

دانلود تحقیق فلفل سیاه 8 ص رشته کشاورزی و زراعت zip

دانلود فلفل سیاه 8 ص تحقیق فلفل سیاه 8 ص مقاله فلفل سیاه 8 ص فلفل سیاه 8 ص

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *