مقاله ملاحظات عمومی درباره تشعشع رشته بهداشت عمومی

دانلود مقاله ملاحظات عمومی درباره تشعشع و بیماری

به صفحه دریافت مقاله ملاحظات عمومی درباره تشعشع خوش آمدید.

امیدواریم که مقاله ملاحظات عمومی درباره تشعشع همان چیزی باشد که نیاز دارید.

قسمتی از متن و توضیحات مقاله ملاحظات عمومی درباره تشعشع را در زیر مشاهده می کنید.

دانلود مقاله ملاحظات عمومی درباره تشعشع و بیماری

دسته بندی بهداشت عمومی
فرمت فایل doc
تعداد صفحات 11
حجم فایل 7 کیلو بایت

*مقاله ملاحظات عمومی درباره تشعشع*

 

مانند پاستوریزاسیون شیر و كنسروسازی ، ملاحظات ای دربارة این فن‌آوری بیان شده است . عده ای ممكن است بپرسند كه آیا غذای اشعه دیده برای خوردن مناسب است، ایمنی غذای اشعه دیده مدت چهل سال است مطالعه شده است و مهمترین عامل در فرایند ایمنی غذا بشمار می رود . ارزیابی های غذایی ، مطالعات سمی بودن و آزمایشات تغذیه هیچ خطر احتمالی ای را نشان نداده است و فرایند توسط بسیاری از مؤسسات دولتی اطراف جهان تصویب شده است . تغییرات غذایی ایجاد شده توسط تشعشع كمتر از تغییرات ایجاد شده توسط كنسروسازی یا پاستوریزاسیون است .

عده ای ممكن است دربارة ایمنی فن آوری سوال كنند . تشعشع برای استریل كردن محصولاتی از قبیل پیوندهای جراحی و دستگاه ها ممكن است بكار برود . این یك روش خوب تثبیت شده است كه چندین سال است مورد عمل قرار گرفته است . با توجه به گزارشات شورای مقررات هسته ای و بخش حمل و نقل ، این روش ها مدل‌هایی برای استفادة صلح آمیز و بی خطر از منابع رادیواكتیو ارائه می نمایند . دستگاه های تابش اشعة الكترونی كه فاقد منابع رادیواكتیو هستند در این مرحله مستلزم نظارت قانونی كمتری هستند . دیگران ممكن است تعجب كنند كه آیا رادیوفوبیا مانع از پذیرش تشعشع می شود یا خیر . در واقع ، اكثر مردم آمریكا آماده می شوند تا پرتودهی را بپذیرند هنگامی كه منافع حذف بیماری آشكار می شود . مثلاً بهتر است از پرتودهی برای كاربردهای جراحی استریل كردن استفاده شود . اكثر مردم به پذیرش اشعه X و امواج مایكرویو بعنوان وسیلة تشخیص پزشكی و پخت و پز مناسب توجه دارند . در آینده یك برنامة تبلیغاتی كه نشان دهد كه یك محصول غذایی مورد پرتودهی قرار گرفته است امكان آن را برای مشتریان فراهم می كند تا غذایی را تعیین هویت كنند كه مورد عملیات پرتودهی قرار گرفته است . بعضی مردم دربارة منابع اشعة گاما مثل كبالت 60 و سزیم 137 علاقمند هستند كه در نیروگاههای راكتور هسته ای تولید می شوند . با اینحال ، این امر دربارة سایر رادیونوكلیدهای بكار رفته در صنعت ، علوم ، و پزشكی و مؤسسات درمانی درست است . حتی اگر انرژی هسته ای برای مقاصد تولید نیروی برق در آینده بكار نرود ، این رادیونوكلئیدها هنوز در راكتورهای كوچكتر تولید می شوند . اشعه الكترونی و اشعه Xالبته از منابع رادیواكتیو استفاده نمی كنند و هیچ ارتباطی با انرژی هسته ای ندارند .

بالاخره ، بعضی مردم ممكن است اگر از پرتودهی برای موارد دیگری از قبیل ضدعفونی كردن غذا استفاده كنند .

در واقع ، تركیب كردن پرتودهی با افزایش بهداشت یك مزیت است زیرا آلودگی كمتر به معنای مقادیر كمتر پرتودهی موردنیاز می باشد و احتمال تغییرات در ذائقه یا بوی یك محصول كاهش می یابد این موارد حاكی از آن است كه روش پرتودهی همراه با سایر روش ها باید در صنایع غذایی بطور مكمل بكار برده شود تا بهداشت و خواص مطلوب مواد غذایی حفظ گردد . اكثر ملاحظات امروز به روش های قدیمی‌تر مانند پاستوریزه كردن و كنسروسازی توجه دارند . توسعه روز افزون فرایندها و مقررات در زمینه فن آوری ها در نهایت حول محور افزایش ایمنی و بهداشت محصولات تولید شده ، صورت می گیرد . 

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” مقاله ملاحظات عمومی درباره تشعشع ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – مقاله ملاحظات عمومی درباره تشعشع – با برچسب های زیر مشخص گردیده است:
ملاحظات عمومی درباره تشعشع,استوریزاسیون,کنسروسازی,ایمنی و بهداشت,استانداردهای بهداشتی,پرتودهی,تشعشات,الودگی غذایی,سازمان های بهداشتی,استریل كردن بهداشتی ,دانلود,دانلود مقاله,دانلود تحقیق,دانلود پایان نامه

جدیدترین و بهترین فایل های موجود در اینترنت برای استفاده کاربران در همین سایت گردآوری شده است. در همه زمینه ها می توانید تنها با یک جست و جو فایل خود را پیدا کرده و به سادگی دانلود نمایید. هنگام جست و جوی فایل از کلمات کلیدی موضوع یا عنوان مورد نظر خود استفاده نمایید.

جعبه دانلود

برای خرید و دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *