خانه / علوم انسانی / دانلود سیلو 23 ص رشته علوم انسانی zip
دانلود سیلو 23 ص تحقیق سیلو 23 ص مقاله سیلو 23 ص سیلو 23 ص

دانلود سیلو 23 ص رشته علوم انسانی zip

به صفحه دریافت دانلود سیلو 23 ص خوش آمدید.

امیدواریم که دانلود سیلو 23 ص همان چیزی باشد که نیاز دارید.

قسمتی از متن و توضیحات دانلود سیلو 23 ص را در زیر مشاهده می کنید.

دانلود سیلو 23 ص تحقیق سیلو 23 ص مقاله سیلو 23 ص سیلو 23 ص

فرمت فایل: zip

تعداد صفحات: 36

حجم فایل: 391 کیلو بایت

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 36 صفحه

مقدمه: تهیه و تأمین خوراك مرغوب و پر ارزش برای فصل زمسان از مهمترین كارهای یك دامدار است.
همانطوریكه در فصول مساعد سال یك قسمت از گیاهان علوفه ای را به صورت تازه و آبدار در اختیار دام قرار می دهند و یك قسمت دیگر آنرا خشك كرده و برای فصل زمستان ذخیره می كنند می توان گیاهان علوفه ای را بهمان صورت تازه و آبدار هم انبار كرد زیرا كه نشخوار كنندگان، مخصوصاً «گاوهای شیری» برای فصل زمستان هم به غذای آبدار احتیاج زیادی دارند.
با سیلو كردن می توان گیاهان علوفه ای را برای مدتی طولانی و به صورت تازه نگاه داشت.
سیلو كردن نباتات علوفه ای یك روش تازه نیست.
بلكه از قرنها پیش متداول بوده منتهی به صورت بسیار ابتدائی.
امروزه برای پیدا كردن بهترین راه سیلو كردن گیاهان علوفه ای، بررسیهای زیادی انجام شده و روشهای مختلفی هم آزمایش شده و بر اثر همین فعالیت ها طریقه سیلو كردن نباتات علوفه ای روزبروز بهتر شده.
سیلو: عبارت است از خندقی كه در زیر زمین حفر می كنند یا بنای محصوری است كه بر روی زمین ساخته می شود تا ذرت علوفه ای یا علوفه خرد شده را در آن پر و پس از سفت شدن در شرایط محیطی مطلوب بعد از 40 تا 60 روز ماده سیلو شده(سیلاژ) تخمیر شده و بدون فاسد شدن می تواند برای چندین سال در تغذیه دام استفاده شود.
مواد سیلو شده : مواد سیلو شده سالهای زیادی است كه به عنوان خوراك دام به ویژه در نشخوار كنندگان مورد استفاده قرار گرفته است.
مواد سیلو شده، توسط تخیمر كنترول شده مواد گیاهی پر رطوبت تولید می شود وقتی چنین موادی تحت شرایط بی هوازی سیلو می شوند در صورتی كه مقدار موجود كربوهیدرات های قابل تخمیر كافی باشد، اسید لاكتیك كافی برای حفظ و تثبیت توده تولید می شود به طوری كه تخمیر متوقف می‌گردد اگر مواد سیلو شده به هم زده نشود برای مدت نا محدودی نگهداری خواهد شد.
روشهای تناوب یا نوبتی كه اساساً در اروپا مورد استفاده قرار می گیرند احتیاج به افزودن اسیدهای قوی دارند كه PH را كاهش داده و مانع تخمیر می شوند و یا نیازمند استفاده از فرم اكدئید تنها یا توأم با اسیدهای آلی نظیر اسید پروپیونیك هستند این تركیبات اكثر تخمیراتی را كه مفید نیستند مهار می كند.
مواد سیلو شده خوب یك فراورده خیلی خوش خوراكی است كه به خوبی مود استفاده قرار می گیرد و می تواند نتایج عالی در حیوانات پر تولید مثل گاوهای شیرده تولید كند علاوه بر مزایای برداشت یا خواص غذائی، تخمیری كه معمولاً اتفاق می‌افتد شدیداً نیترات محتوی را در صورت وجود، كاهش می دهد و مقدار سایر مواد سمی امثال اسید هیدروسیانیك نیز كاهش می یابد اما باید به خاطر داشت كه تخمیر به انرژی نیازمند است از این رو سیلو كردن سبب ضایعاتی می شود بطوری كه كل مواد مغذی در ماده سیلو شده آماده، كمتر از مواد مغذی است كه به داخل سیلو ریخته می‌شود این امر نیز منعكس از داده های تجزیه ای معمول می باشد.
اكثر مواد سیلو شده در ایالت متحده امریكا از گیاه كامل ذرت (Zea mays) یا از یكی از واریته های ذرت خوشه ای، در مناطقی كه بارش برای رشد ذرت ناكافی است تهیه می گردد گرامینه سیلو شده گرامینه- لگرم سیلو شده و یا لگرم سیلو شده به طور وسیعی مورد استفاده قرار می گیرند چون تكنولوژی كافی برای تولید مواد سیلو شده بسیار خوبی

فایل مفید دیگر:  بررسی روابط عمومی در ایران و جهان رشته علوم انسانی docx

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” دانلود سیلو 23 ص ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – دانلود سیلو 23 ص – با برچسب های زیر مشخص گردیده است:
دانلود سیلو 23 ص;تحقیق سیلو 23 ص;مقاله سیلو 23 ص;سیلو 23 ص

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

همچنین ببینید

دانلود چه پرسش‌هایی باید در هنگام انجام مصاحبه بپرسیم 15 ص رشته علوم انسانی zip

دانلود چه پرسش‌هایی باید در هنگام انجام مصاحبه بپرسیم 15 ص تحقیق چه پرسش‌هایی باید در هنگام انجام مصاحبه بپرسیم 15 ص مقاله چه پرسش‌هایی باید در هنگام انجام مصاحبه بپرسیم 15 ص چه پرسش‌هایی باید در هنگام انجام مصاحبه بپرسیم 15 ص

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *